Sintagma “de 3x femeie” nu mai e demult ceva greu de obtinut. Astazi le putem obtine cu usurinta pe toate: o cariera profesionala de invidiat, o familie frumoasa, dar si o viata din care distractia nu lipseste. Liantul care mentine un echilibru intre toate acestea este dat de sanatate si increderea in puterile proprii. Atat timp cat avem grija de organismul nostru, atat la interior, cat si la exterior, putem duce orice lupta, indiferent de cat de grea ar fi.

Stim cat de pretios este timpul atunci cand incerci sa-ti atinge telurile pe toate planurile si mai stim si cat de importanta e imaginea voastra, de aceea salonul Beauty Play va pune la dispozitie aparate performante de ultima generatie pentru slabit, remodelare corporala si tonifiere. Fiecare aparat in parte este specializat pe diferite necesitati, astfel incat fiecare clienta sa fie multumita de rezultat si sa se simta bine in pielea sa.

Dermotherm (sedinta – 45 minute)

Aliat de nadejde impotriva celulitei, sistemul innvator Dermoterm combina masajul prin suctiune si razele infrarosii. Depozitele adipoase dispar din zonele problema, iar procesul de transpiratie declansat are ca efect detoxifierea si eliminarea retentiei de apa. Prin realizarea unui drenaj limfatic, organismul este detoxifiat, iar prin stimularea circulatiei, pielea ramane tonifiata.

Cavitatie

Aceasta tehnica de liposuctie virtuala foloseste ultrasunete care distrug celulele grase. O data transformate in substante lichide, acestea sunt mai usor absorbite de sistemele de eliminare naturala a organismului. Tratatamentul este non-invaziv, fara efecte secundare si perfect sigur, actionand decisiv asupra celulitei si grasimii. Pielea ramane neteda, tonifiata si cu un aspect sanatos si tineresc. Prin eliminarea toxinelor, pacientului I se confera o stare de bunastare, iar echilibrul organismului este restabilit.

Sedinta dureaza 40 de minute si este urmata de o sedinta de drenaj limfatic de 20-30 de minute.

Presoterapia (sedinta – 20-30 minute)

Aceasta metoda ofera rezultate in tratarea picioarelor grele, umflate si dureroase, tratarea celulitei in stadiu incipient, eliminarea toxinelor si retentiei de apa, eliminarea rotunjimilor dizgratioase produse de proasta circulatie si in diferite indicatii terapeutice, precum insuficiente veno-limfatice sau edeme.

Masajul prin presiune este contraindicat insa persoanelor care se afla in perioada menstruatiei, care sufera de claustrofobie, care au ulceratii, varice, trombofeblite, flebotromboze recente, infectii cutanate, probleme de deficienta cardiocirculatorie.

Radiofrecventa (sedinta – 40 minute)

O tehnica moderna si non-invaziva, radiofrecventa slabeste si combate cu succes celulita. Fara efecte secundare, fara pericol pentru piele si aplicabila pe toate tipurile de piele, aceasta metoda tonifiaza pielea si o netezeste inca de la prima sedinta. Printre problemele care le rezolva se numara: riduri, vergeturi, pori dilatati, pungi sub ochi, piele flasca, cicatrici cauzate de acnee, adipozitate localizata.

Electrostimulare (sedinta – 45 minute)

Stiati ca o sedinta de electrostimulare este echivalentul a peste 6 ore de gimnastica neintrerupte? Prin stimularea muschilor, se creeaza o cerere de energie care va fi extrasa din grasimile din imprejurimi, arzandu-le. Astfel, putem spune adio grasimilor si celulitei si intampina o piele cu un aspect sanatos, cu o circulatie imbunatatita, o musculatura intarita si definite, precum si o scadere considerabila in cm. Electrostimularea poate fi folosita si pentru un lifting facial nechirurgical si pentru ridicarea sanilor.

Fiecare metoda are contraindicatii, precum utilizarea in perioada sarcinii, a menstruatiei, pentru persoanele cu boli cardiace, dar specialistul Beauty Play iti va povesti tot ce ai nevoie sa afli inainte de prima utilizare, oferindu-ti consiliere cu privire la aparatul potrivit pentru tine.

  • Dermotherm

  • Cavitatie + Drenaj limfatic (30min)

  • Radiofrecventa

  • Electrostimulare

  • Presoterapie

 

Ai gasit ceva ce ti se potriveste?

Vei fi contactat(a) in cel mai scurt timp pentru a iti confirma rezervarea.

Alte servicii